Benco Instant Choco Fondants
30 min.
20 min.
6 pers.
Ingrediënten
3 eieren
60 gram poedersuiker
6 eetlepels Benco Instant Choco
60 gram bloem
75 ml melk
80 gram boter
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 160C.
- Breek de eieren in een schaal en mix deze met de poedersuiker totdat er een luchtig geheel ontstaat.
- Voeg de Benco Instant Choco korrels toe en meng deze goed met de ingrediënten in de schaal.
- Verwarm de melk in de een pan, zonder deze te laten koken.
- Haal de pan van het vuur en voeg de boter, gesneden in kleine stukjes, toe aan de melk. Meng de boter en melk totdat de boter gesmolten is.
- Giet voorzichtig het melk-botermengsel in de schaal bij de andere ingrediënten en roer alles door elkaar met een garde.
- Giet alle in ingrediënten in een ingevette bakvorm (rond ca. 20 cm) en verwarm in de oven voor 20 minuten.
- Laat de Fondant afkoelen en serveer op kamertemperatuur.