Benco Instant Choco Fondants

klok 30 min.

oven-afbeelding-zwart 20 min.

aantal-personen 6 pers.

 

Ingrediënten

3 eieren

60 gram poedersuiker

6 eetlepels Benco Instant Choco

60 gram bloem

75 ml melk

80 gram boter

 

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 160C.
  • Breek de eieren in een schaal en mix deze met de poedersuiker totdat er een luchtig geheel ontstaat.
  • Voeg de Benco Instant Choco korrels toe en meng deze goed met de ingrediënten in de schaal.
  • Verwarm de melk in de een pan, zonder deze te laten koken.
  • Haal de pan van het vuur en voeg de boter, gesneden in kleine stukjes, toe aan de melk. Meng de boter en melk totdat de boter gesmolten is.
  • Giet voorzichtig het melk-botermengsel in de schaal bij de andere ingrediënten en roer alles door elkaar met een garde.
  • Giet alle in ingrediënten in een ingevette bakvorm (rond ca. 20 cm) en verwarm in de oven voor 20 minuten.
  • Laat de Fondant afkoelen en serveer op kamertemperatuur.