Benco Instant Choco Muffins
30 min.
15 min.
Voor: 6 stuks
Ingrediënten
Voor de muffins
120 g bloem
2 eieren
30 ml melk
1 zakje vanille suiker
50 g boter
60 g suiker
Voor de foundant
100 g crème fraîche
4 eetlepels Benco Instant Choco korrels
1 eetlepel suiker
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180ºC
- Meng alle ingrediënten voor de muffins in een kom tot 1 geheel.
- Vul de muffinhouders voor ¼ deel met het mengsel. Laat het mengsel even rusten.
- Meng voor de foundant de crème fraîche, de Benco Instant Choco korrels en de suiker. Verwarm dit mengsel voor ongeveer 5 minuten. Roer hierbij zachtjes door het mengsel.
- Verdeel de fondant over de 6 muffinsvormpjes en verdeel het resterende deel van het muffin mengsel over de vormpjes.
Bak de muffins in het midden van de oven in ca. 15 minuten.