Benco Instant Choco Muffins

klok 30 min.

oven-afbeelding-zwart 15 min.

Voor: 6 stuks

 

Ingrediënten

Voor de muffins

120 g bloem

2 eieren

30 ml melk

1 zakje vanille suiker

50 g boter

60 g suiker

Voor de foundant

100 g crème fraîche

4 eetlepels Benco Instant Choco korrels

1 eetlepel suiker

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180ºC
  • Meng alle ingrediënten voor de muffins in een kom tot 1 geheel.
  • Vul de muffinhouders voor ¼ deel met het mengsel. Laat het mengsel even rusten.
  • Meng voor de foundant de crème fraîche, de Benco Instant Choco korrels en de suiker. Verwarm dit mengsel voor ongeveer 5 minuten. Roer hierbij zachtjes door het mengsel.
  • Verdeel de fondant over de 6 muffinsvormpjes en verdeel het resterende deel van het muffin mengsel over de vormpjes.

Bak de muffins in het midden van de oven in ca. 15 minuten.